torstai 14. kesäkuuta 2012

Huomenia!

No niin, nyt on meitsilläkin vihdoin pääsykokeet ohi ja voi keskittyä vaan juoksemiseen. Tänään tosiaan illalla on ne nelkun aidat Jämsänkoskella, vähän jänskättää että mitäköhän niistäkin tulee, kun oon tosiaan tehnyt viimisen kunnon reenin, en muista koska, joskus ennen sitä Tilastopajaa missä juoksin satkun. Sen jälkeen on ollut vaan palauttelua ja verryttelyä ja armotonta lukemista. Toivottavasti paikat olis kuitenkin nyt vähän vetreytyneet istumisesta ja juoksu kulkis! Mut ehkä tää lepo on on ollut vaan kunnon herkistelyä? ;D No, illalla sen sitten näkee. Nyt lähden tästä tekemään pientä aamuverryttelyä!

perjantai 8. kesäkuuta 2012

i Raseborg

Melkein jopa riimi otsikossa...? Hiukan surkea tosin :D

Kisoja yhdet lisää takana mulla ja Grandilla, Grandilla 100m (12.79) tiistaina Tilastopajassa ja mulla 400m aj (65.58) eilen Karis Telefon Gameseissa Raaseporissa. Oikeastaan meidän piti myös juosta tiistaina nelkku mutta se oli aikataulussa kello 22.00 eikä lämpötilakaan vaikuttanut kovin lupaavalta, joten se nyt jäi. Varmaan ihan hyvä niin. Grandin satku kulki melko mukavasti, vaikkei takareisi ilmeisesti erityisen hyvää pikaspurtista taaskaan tykännyt. Mun nelosen aidat eilen - no meni ne ainakin paremmin kuin viikko sitten, tällä kertaa 6 aitaa sujui ihan mainiosti. Loppupuoliskossa on kyllä vielä tekemistä, ei oikein tunnu jalat jaksavan ja tuntumakin on hiukan hukassa. Mutta täysi usko on siihen että se vielä sieltä löytyy ja jalat vielä viimeistään loppukesästä painelee ihan menevää vauhtia, nyt vaan malttia.. Ja sitä kuuluisaa asennetta peliin!

Seuraavaksi kisataan torstaina Jämsänkoskella aitakarnevaaleilla. Ite oon kisannu siellä viitenä edellisenä vuonna ja jostain syystä tykkään kyllä aina juosta siellä. Tälläkin kertaa siis hyvällä fiiliksellä kohti parempia aikoja!

Nyt en jaksa tarinoida enempää, piakkoin suuntana Urheilupuisto ja palauttava reeni Grandin kanssa helppojen 300 metrin vetojen muodossa. Ihanaa että paistaa aurinko!