tiistai 14. elokuuta 2012

Awesomea

Nyt on sitten nuorten SM-kisat takanapäin, eikä ihan huonoksi jäänyt meidän tiimin panos tällä(kään) kertaa! Grandi nappasi pronssia sekä nelkun sileältä että nelkun aidoista, pinkoi aidoissa reilusti oman uuden ennätyksensä (62,30) sekä nappasi paikan 19-vuotiaiden Pohjoismaiden välisiin mestaruuskisoihin, jotka pidetään ensi viikonloppuna Växjössä. Omassa nelkun aitojen juoksussani oli vihdoinkin sitä samaa Emskiä jota olen jo pitkään kaipaillut ja kauden paras aika parani liki sekunnin tulokseen 63,21.

Mirkkis on mulle kauden mittaan painottanut että kilpailen nimenomaan itseäni vastaan, ja että omien ongelmien selättäminen (tahatonta komiikkaa, selkä tunki tuohonkin) on nyt tärkeintä. Tässä valossa olen kyllä äärettömän tyytyväinen omaan juoksuuni Mikkelissä, aidat osuivat vihdoin kohdilleen enkä "hölläillyt" takakaarteessa. Fiilis on hyvä, ja koska nälkä kasvaa syödessä, odotan jo innolla Lahden Kalevan kisoja. Mikkelin kisoja edeltävällä viikolla kaikki reenit tuntuivat tosi hyvältä ja jalat nopeilta, mutta sunnuntaina verryttelyssä olo jaloissa ei ollut mitenkään kummoinen. Toivon löytäväni huippuvireen uudelleen Kalevan kisojen verryttelyssä... ;) Aikaa lähdetään ehdottomasti parantamaan ja hakemaan vielä parempaa fiilistä!

Autossa istuminen ei kyllä millään tavalla tee selälleni ja niskalleni hyvää, Mikkeliin perjantaina saavuttuamme olo oli aika kankea ja jäykkä, mutta päätin etten anna sen häiritä. Toivottavasti Lahdessa mitään kankeusfiilareita ei tule, vaikka kovaa mennään tuli niitä tai ei!

Oon kyllä niiiin ylpeä Grandista, vaikka tytöllä jäikin kisoista vielä hampaankoloon! On mahtavaa että meitä on ikään kuin kaksi samassa veneessä, oon ite ainakin saanut hurjasti tsemppiä reeneihin kun on ollut toinen tekemässä samoja reenejä kuin itekin. Vielä kun saadaan ensi kaudeksi vaivamme aisoihin (ja näin tehrään!) niin sitten todella selviää mihin kyetään.

Eikä tätä postausta nyt voi mitenkään päättää ylistämättä hiukan Mirkkistä. En osaa kuvitella omaa yleisurheilu-uraani ilman Mirkkistä, yhdessä tätä taivalta on kuljettu jo reilusti yli kymmenen vuotta enkä usko parempaa tsempparia itselleni olevan olemassakaan! SIISPÄ KIITOS MIRKKIS! :)

torstai 9. elokuuta 2012

pikapika

Viikonloppuna SM-kisat, mun Mikkelissä ja Grandin Kauhajoella. Nyt vaan tällänen pikanen ilmotus että uskokaa tai älkää, fiilis on tosi hyvä!

Aika lailla nenu telkussa kiinni on viime viikko istuttu ja istutaan edelleen - kyllä olympialaisten katselu vaan antaa lisäinnostusta ja motivaatiota omaankin tekemiseen.

P.S. Hyvä keihäsmiehet!