lauantai 31. maaliskuuta 2012

Sisulla!

Nopeasti se aikaa menee kun ehti yli viikko jo vierähtää edellisestä postauksesta, mutta onhan tässä kaikenlaista vääntöä ja kääntöä ollutkin... Sarpan pohkeet alkaa vähitellen rentoutua, meikäläisen selkä keksii aina välillä uusia oikkuja ja Grandia on vaivannut polvitaipeen kipeytyminen. Itse pystyin viikon kaikki yhdeksän reeniäni tekemään ja siitä jäi hyvä maku suuhun sentään.
Tiistaiaamuna kävin loikkimassa ylämäkeen Urkkapuistossa ja kyllä tuli hyvä mieli kun pääsi taas tutun ja turvallisen stadionin huomaan reenailemaan. Radat olivat jo sulat ja hirveän kutsuvat näköiset... Viime kesänä saatiin treenata evakossa Kaarinan kentällä, joka tosin sopi meille aivan mainiosti, mutta kyllä mä vaan ainakin parhaiten kotikentällä Urkkapuistossa viihdyn! Saa nähdä joudutaanko kevään aikana Tepsin ja Interin pelien takia siirtämään monia reenejä muihin maisemiin, mutta reenaillaan nyt vielä tovi ainakin Kupittaan hautomossa... Kevätaurinko on muutamaan otteeseen jo aika kivasti lämmittänyt hallin sisälämpötilan trooppisille asteille, mikä kelpaa kyllä jaloille mutta tekee kovin janoiseksi ; )
Tällä viikolla harmitti kun en päässyt Grandin kanssa vetämään vetoja mutta eiköhän se likka sieltä pian palaa taas radalle entistä ehompana. : )Puntilla tänään aamusella se jo olikin mukana touhussa!
Loppuun on tällä kertaa vielä pakko todeta, että on se Sarppa kyllä melkonen sisupussi. Olin eilen aamulla samaan aikaan tekemässä huoltavaa reeniä kun Sarppa paineli spinningistä kipeytyneestä takamuksesta huolimatta sinnikkäästi muutaman tonnin. Ei voi muuta sanoa kuin että on se kova ; )
P.S. Eipä näytä kovin pahalta (ainakaan vielä) tuo mahtava lumimyrsky-takatalvi jota tänne eteläiseenkin Suomeen povattiin... Kopkopkop.

Palaillaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti