torstai 31. toukokuuta 2012

Oh summer, where art thou?

Pakko tulla suoraan kisan jälkeen heittämään pientä settiä kun on vielä tuoreet tuntemukset! Positiivista on ensinnäkin se, että päästiin tosiaan Grandin kanssa avaamaan kausi Tilastopajacupissa. Negatiivista tai ehkä enemmänkin vaan nihkeetä taas on se, että kesä on kadonnut jonnekin ja jouduttiin aikataulun loppupäähän. Olosuhteiden uhreja siis ollaan, voe voe kun on rankkaa!

Pakko myöntää, että siinä vaiheessa kun kakskytä vaille kymmenen seisoo telineiden takana pitkissä trikoissa ja pitkähihasessa teepparissa ni fiilis ei kyllä kohoa mihinkään taivaisiin... Enemmänki reeninä ku kisana siis meni mut eipä siinä mitään, reeniä me tarvittiinkin ; ) Itelläni alla oli vaan yhdet pitkien aitojen reenit tiistailta, siihen nähden eka 200m sujui oikeinkin mainiosti. Vielä ku oisin ollu ryssimättä sitä kuudetta aitaa ni ois voinu hyvä... Ja Grandille vähän vauhtia lisää alkuun ja "väärinpäin" aitomisen harjottelua, ni hyvä tulee! Ajat ei tosiaan kyllä ollu huippuja (Grandi vei, aika oli jotain 65,7 ja mulla 0,5sek huonompi), eli reilulla kädellä lähdetään höyläämään sekunteja pois. Mut mitä mä tässä lässytän, pitää iskeä tulokset tiskiin ja sit voi lässyttää nii paljon ku haluaa, eiks jepa?

Niin ja selkä on parempaan päin, se on hyvä hyvä hyvä! (Juu, koputan puuta...) Kunhan ei liikaa oireile niin kyllä tässä kesän aikana vielä tuloksia tehdään, nälkää nimittäin löytyy. Kesä on piiitkä ja toivottavasti myös lämmin. Tänäänhän se lämpötila pyöri siinä kymmenen asteen kieppeillä kun oltiin baanalla. Ei mitään nannaa.

Lauantaina Grandin ja Sarpan lakkiaiset, onneva onneva ylioppineille! Ens viikolla lisää kisoja ja toivottavasti mahdollisimman vähän sekunteja. Kuuloillaan!

torstai 17. toukokuuta 2012

Kesä miäles

Taas yritän riipustella jotain kuulumisia - pieni tauko on taas ehtinyt tulla. Ei ole ollut kauhesti positiivista kirjoitettavaa kun omalla kohdallani on pitänyt selkävaivojen takia reeniä taas keventää. Oon nyt ravannut taas kiropraktikolla ja fysioterapiassa ja kyllä on keveämpi mieli (ja askel) kun kivut alkavat kadota. Katsotaan kisaanko 31 pv vai en, toivottavasti kuitenkin ;) Alunperin harkinnassa olivat myös SELL Student Gamesit, jotka ovat nyt tulevana viikonloppuna mutta mikäs kiire tässä kisaamaan on...

Kevennetty reeni tarkoitti osaltani myös sitä, etten "päässyt" eilen juoksemaan 3x2x170m testireeniä. Grandi veti kuitenkin pojot kotiin ja laattas munkin puolesta - vähän melkein jopa harmitti kun en itse päässytkään purjoamaan :( Aavistelen kuitenkin että tulevaisuus lupaa mulle vielä monia vastaavanlaisia tilanteita ja puitteita laattaamiseen, pienet sille! Itse juoksin satkuja hölkkäpalautuksella ja muistui aika nopsaan mieleen miksi kävelypalautukset ovat arviolta miljoona kertaa miellyttävämmät kuin hölkkäpalautukset... vaikka itse kyllä halusinkin jotain ikävämpää kun laattavetoja en kerran päässyt vetämään.

Tänään palauteltiin sitten Urkkapuiston sateisissa maisemissa ja ilmassa oli kyllä jo kesän tuntua... Ens viikoksi onkin luvattu jo yli kahtakymmentäviittä astetta, toivottavasti pitää paikkansa!

Huomenna menen tiistain tavoin vetämään ala-astelaisille yleisurheilutouhuja Elovena Voimapäivien merkeissä. Keli ei taida olla yhtä herkullinen ja aurinkoinen kuin tiistaina, mutta samapa tuo, kunhan ei liian kylmä ole. Sade ei haittaa! ;) Toivottavasti junnut eivät ole kapinoivalla päällä.

Palaillaan taas, toivottavasti yltiöpositiivisissa tai edes positiivisissa merkeissä! Toivottavasti tästä kaudesta tulisi huippu mahdollisimman monelle suomalaiselle urheilijalle! :)

P.S. Suomen olis parasta voittaa tänään...

lauantai 5. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa taas...

Jotenkin tää kirjoittelu tänne aina unohtuu, vaikka välillä yrittääkin ryhdistäytyä... ;) Nyt taas uutta tsemppiä kehiin ja katsotaan joskos jaksaisin hiukan useammin kirjoitella kuulumisia.

Nyt se kesäkin alkaa jo pikkuhiljaa siintää horisontissa ja meikäläinen aloittaa kisaamisen 31.5. ensimmäisessa Tilastopajacupissa. Aiai, heti pääsee kotikentälle vetämään nelkun aidat, herkkua! : D Täytyy vissiin alottaa henkinen valmistautuminen tässä vähitellen, että on sit täydessä terässä jo reilun kolmen viikon päästä. Ja sitten alkaakin pitkä kesäkisarupeama, peukut pystyyn että meillä kaikilla sujuu hyvin :)

Reenit on ainakin omalta osalta sujuneet mukavasti, mitä nyt pientä selkävaivaa aina (ja ikuisesti..?) on riesana. Onpahan ainakin syy ravata välillä kiropraktikolla... Mulla tuppaa selkä menemään aika helposti jumiin ja lukkoon ja mitäs vielä. Mutta jos tän selän kanssa on tähänkin asti pärjätty ni miksei sitten ainakin toiset 20+ vuotta..! Erityisen hyvin reenit suju eilen kun pääsin ekaa kertaa tänä keväänä taas Paavo Nurmen mondolle viissatasia juoksemaan. Kerrankin meni jopa yks veto tavoiteajan alle, hip hip huraa! Parasta ylinpäätään oli ehkä se, että vaikka etureidet tuntuivat olevan aika kipeät eikä juoksu mitenkään hirveän herkulta tuntunut missään vaiheessa, jotain on selkeästi tehty kun silti menee tarpeeksi kovaa eteenpäin. Ja taitaa se askelkin olla entistä lennokkaampi. :) Tänään käytiin sitten aamulla hiukan puneeeel ja kuntosalilla, kädet on ainaki valmiina kesään jo... Grandi on nuhistellu viime viikon mutta sai kuulemma onneks vappuna yhden munkin ja simaa (tiedustelin sitä erityisesti, pitää huolehtia ystävien vappuoikeuksista...). Saaroilla on muutenkin meneillään aika rankka jakso kun molemmat puurtavat pääsykoemateriaalien kanssa. Vielä jaksaa tsempata!

P.S. Sarpalla oli tänään niin sikamageet uudet Niken lenkkarit et pitää ehkä mun ja Mirkkiksenki hankkia sellaset... ;)