lauantai 5. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa taas...

Jotenkin tää kirjoittelu tänne aina unohtuu, vaikka välillä yrittääkin ryhdistäytyä... ;) Nyt taas uutta tsemppiä kehiin ja katsotaan joskos jaksaisin hiukan useammin kirjoitella kuulumisia.

Nyt se kesäkin alkaa jo pikkuhiljaa siintää horisontissa ja meikäläinen aloittaa kisaamisen 31.5. ensimmäisessa Tilastopajacupissa. Aiai, heti pääsee kotikentälle vetämään nelkun aidat, herkkua! : D Täytyy vissiin alottaa henkinen valmistautuminen tässä vähitellen, että on sit täydessä terässä jo reilun kolmen viikon päästä. Ja sitten alkaakin pitkä kesäkisarupeama, peukut pystyyn että meillä kaikilla sujuu hyvin :)

Reenit on ainakin omalta osalta sujuneet mukavasti, mitä nyt pientä selkävaivaa aina (ja ikuisesti..?) on riesana. Onpahan ainakin syy ravata välillä kiropraktikolla... Mulla tuppaa selkä menemään aika helposti jumiin ja lukkoon ja mitäs vielä. Mutta jos tän selän kanssa on tähänkin asti pärjätty ni miksei sitten ainakin toiset 20+ vuotta..! Erityisen hyvin reenit suju eilen kun pääsin ekaa kertaa tänä keväänä taas Paavo Nurmen mondolle viissatasia juoksemaan. Kerrankin meni jopa yks veto tavoiteajan alle, hip hip huraa! Parasta ylinpäätään oli ehkä se, että vaikka etureidet tuntuivat olevan aika kipeät eikä juoksu mitenkään hirveän herkulta tuntunut missään vaiheessa, jotain on selkeästi tehty kun silti menee tarpeeksi kovaa eteenpäin. Ja taitaa se askelkin olla entistä lennokkaampi. :) Tänään käytiin sitten aamulla hiukan puneeeel ja kuntosalilla, kädet on ainaki valmiina kesään jo... Grandi on nuhistellu viime viikon mutta sai kuulemma onneks vappuna yhden munkin ja simaa (tiedustelin sitä erityisesti, pitää huolehtia ystävien vappuoikeuksista...). Saaroilla on muutenkin meneillään aika rankka jakso kun molemmat puurtavat pääsykoemateriaalien kanssa. Vielä jaksaa tsempata!

P.S. Sarpalla oli tänään niin sikamageet uudet Niken lenkkarit et pitää ehkä mun ja Mirkkiksenki hankkia sellaset... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti