torstai 17. toukokuuta 2012

Kesä miäles

Taas yritän riipustella jotain kuulumisia - pieni tauko on taas ehtinyt tulla. Ei ole ollut kauhesti positiivista kirjoitettavaa kun omalla kohdallani on pitänyt selkävaivojen takia reeniä taas keventää. Oon nyt ravannut taas kiropraktikolla ja fysioterapiassa ja kyllä on keveämpi mieli (ja askel) kun kivut alkavat kadota. Katsotaan kisaanko 31 pv vai en, toivottavasti kuitenkin ;) Alunperin harkinnassa olivat myös SELL Student Gamesit, jotka ovat nyt tulevana viikonloppuna mutta mikäs kiire tässä kisaamaan on...

Kevennetty reeni tarkoitti osaltani myös sitä, etten "päässyt" eilen juoksemaan 3x2x170m testireeniä. Grandi veti kuitenkin pojot kotiin ja laattas munkin puolesta - vähän melkein jopa harmitti kun en itse päässytkään purjoamaan :( Aavistelen kuitenkin että tulevaisuus lupaa mulle vielä monia vastaavanlaisia tilanteita ja puitteita laattaamiseen, pienet sille! Itse juoksin satkuja hölkkäpalautuksella ja muistui aika nopsaan mieleen miksi kävelypalautukset ovat arviolta miljoona kertaa miellyttävämmät kuin hölkkäpalautukset... vaikka itse kyllä halusinkin jotain ikävämpää kun laattavetoja en kerran päässyt vetämään.

Tänään palauteltiin sitten Urkkapuiston sateisissa maisemissa ja ilmassa oli kyllä jo kesän tuntua... Ens viikoksi onkin luvattu jo yli kahtakymmentäviittä astetta, toivottavasti pitää paikkansa!

Huomenna menen tiistain tavoin vetämään ala-astelaisille yleisurheilutouhuja Elovena Voimapäivien merkeissä. Keli ei taida olla yhtä herkullinen ja aurinkoinen kuin tiistaina, mutta samapa tuo, kunhan ei liian kylmä ole. Sade ei haittaa! ;) Toivottavasti junnut eivät ole kapinoivalla päällä.

Palaillaan taas, toivottavasti yltiöpositiivisissa tai edes positiivisissa merkeissä! Toivottavasti tästä kaudesta tulisi huippu mahdollisimman monelle suomalaiselle urheilijalle! :)

P.S. Suomen olis parasta voittaa tänään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti