sunnuntai 27. tammikuuta 2013

OP-viestit ja ihanaa täpinää!

Kisakausi startattiin perjantaina perinteisesti seuraviestiottelun eli tuttujen ja turvallisten OP-viestien merkeissä. En nyt ihan vannomaan mene että oon ollu 10-vuotiaasta joka vuonna mukana karkeloissa mut varmasti ainakin läheltä liippaa. Ihan hyvä saldo, ja monia mahtavia muistoja liittyy juuri näihin kisoihin. Oma lempparini on se kun kerran unohdin ottaa violetin t-paidan kisatopin päältä pois... Jännitti vissiin liikaa, vuotta en nyt valitettavasti muista (ei ollut viime vuonna, lupaan ...) Oon useana vuonna juossut kummatkin viestit, eli neljän kierroksen (680m) ja kierroksen (170m) viestit, ja samalla linjalla mentiin tänäkin vuonna. Hyvinhän ne meni ja erittäin positiivinen fiilis jäi kroppaan - loistojuttu siis! :) Toivon myös että sain hiukan turhia jännityksiä karisteltua pois niin että vähän alle viikon päästä Tampereella ei tuu pissat housuun ennen kolosen aitojen starttia...

Aavistelen että hyvät jännärivibat saan kyllä aikaseks, mut eipi hättää, kuuluu asiaan. Mahtavinta tässä on se että fiilis on korkealla ja juoksujalkaa vipattais jo kovasti, en siis tosiaankaan meinaa lähteä nöyristelemään! Viime viikolla reeneissä alkoi tuntua siltä että uus vaihde on löydetty ja valmiita ollaan - tällä viikolla siis jatketaan samalla meiningillä ja valmistellaan kroppa ja PÄÄ kisakuntoon.

P.S. Luulis kelpaavan ku matkasta tippuu 100 metriä pois, kolonenhan on ihan hetkessä juostu, ei varmaan tuu happojakaan... Eiku... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti