torstai 5. heinäkuuta 2012

Ihan ku olis kesä tullu!

Onpa mainiota että tytöt on käyny täällä hieman päivittelemässä, omalta osalta kun on taas kutistunut hiukan kasaan tämä touhu... Niistä kuuluista selkävaivoista ja ärripurreista johtuen, kuinkas muutenkaan. Viimosen oman päivitykseni jälkeen kisasin vielä aitakarnevaaleilla ja nyt tossa edellispäivänä alueviesteissä, sen enempää en ookkaan viime aikoina tositoimiin baanalle päässyt. Reenattu on kuitenkin!

Mutta nyt alkaa tuntua siltä että vois oikeasti kulkeakin johonkin! Vaikka kisoissa se sitten selviää mikä todellinen tilanne on. Mulla seuraavat tsembalot on 11.7. Vilppulassa. Ja nelkun aidat, kuinkas muutenkaan. Onneks tuli tuolla viesteissä juostua myös nelkun sileä, etten kokonaan unohda miten noita sileitä oikein juostaan...
Selkä on lopettanu suurimmat ininänsä mutta epäilenpä että ilman pidempää monen viikon lepoa se ei täysin parane, mutta pidetään se monen viikon lepo sitten kesäkarkeloiden loputtua, jookos?

Mitäs muuta sitten? Helsingin EM-kisoja kävin tsekkailemassa paikan päällä perjantaina syndymäpäiväni Mirkkiksen kanssa. Lähdettiin aamulla Turusta seiskalta että ehdittäis nähdä naisten aitojen alkuerät (joiden hetken aikaa luultiin jo peruuntuneen, mutta kyllähän ne tytöt sitten sinne kentälle ilmestyivätkin)ja päivä katsomossa hurahti kyllä aika vauhdilla! Aamu- ja iltakilpailujen välissä käytiin keskustassa syömässä thaikkua ja verestelemässä viime vuoden Bangkok-muistoja (Tisu laittoi myös synttärionnittelut mistäs muualtakaan kuin Bangkokista). Niin ja käytiin me kakkuakin vetämässä napaan, herkkua oli!

Ja niin kuin Sarppa jo mainitsikin, Tisu on saatu takasin kuvioihin. Kuka on yllättynyt ku kerron että se tuli maanantaina kuuden maissa aamulla kotia (vai Suomeen? Kuis se nyt olikaan?) ja kympiltä tyttö löyty jo urkkapuistosta meidän reenejä katsomasta. Oli kyllä mukava halata kirppua (kutistunut entisestään) ja saada meidän papupata takaisin... : D Tiistaina Tisu aloittikin sitten jo reenamisen, koska hei, reenaaminen on parasta mitä me tiedetään, eikös..?

Mulla on nyt kyllä joku ihan vammanen kesänuha ollu pari päivää, hemmettiin tälläset! Ei huvittais ollenkaan niistellä. Pitänee nyt joka tapauksessa suunnata ulos ettei mee kesäpäivä hukkaan! Kyl kesä maistuu muuten makealta kuomat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti