torstai 18. lokakuuta 2012

Pikakukkuu!

Tajusin just että en oo tullu tänne kirjottelemaan vaikka olin päättäny et maanantaina tuun.. Nooooo, hups. Mulla oli tosiaan viime viikolla kolme tenttiä ja maanantaina vielä yks, huh huh! On varmaan ihan normaalia että siitä tentistä johon oikeasti luin kaiken materiaalin/koko kirjan sain huonoimman arvosanan... : D Joka ei tietenkä ollu huono. Koska olen pro ja sillai.
Parasta oli kyllä perjantain tentti, johon oltiin unohdettu tulostaa mulle ja parille muulle tenttikysymykset. Saatiin sitten ite keksiä kysymykset, jep, luitte oikein. Hahaa, siitä napsahti sitte nelonen vaikka kirjaa jäi joku 90 sivua lukematta... Vaikka toisaalta olin mä koko viikon lukenu. Etten mikään patalaiska ollu. Nyt alko periodinvaihto viikko ( tai ei se oikeastaan vielä alkanut) eli viikon tauko luennoista ja muista, eikä mulla tenttejäkään ole. Pitää vissiin silti opiskella ku sitä seuraavalla viikolla onki sitten taas jotain esseenpalautuksia ja tenttejä ja mukatenttejä. Mut se opiskeluista.

Viime viikon reenailu kärsi kyllä vähän tenttisumasta, tuntu että oli energiat aika niukassa. Mut kaikista reeneistä selvittiin ja tää viikko onkin ollu pikkasen kevyempi ja fiilis ollu paljon parempi. 
Tänään oon mm. vertaillu netissä lenkkarien hintoja. Miten Intersportissa kaikki maksaa aina nii helevetisti enemmän ku missään muualla? Riistäjäkauppa.

Nyt nukkuu, moi ja anteeks!

P.S. Miten voi sataa koko ajan?

lauantai 6. lokakuuta 2012

No NYT sitten paistaa aurinko...

Oon vissiin joko seonnu tai yritän taas vältellä velvollisuuksiani ku jälleen täällä jupisen itekseni... Puolustuksekseni sain kyllä eilen yhen tenttikirjan luettua loppuun ( ja ei, ei sitä ollu alottaessani jäljellä viis sivua vaan yli sata :-D), hyvä minä, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki ja taputus olalle ja hyväksyvä nyökkäys. Jooo... Anteeks nyt vaan kauhiasti, oon tässä tunnin verran tapellu pyykinpesukoneen kanssa (tai no koko viikon oikeastaan) ja fiilis on hivenen ärsyyntynyt. (Tässä välissä poistin muuten vahingossa monta riviä tekstiä jotka katos johki bittiavaruuteen, piruvie!) Miksei se toimi? Apua en kyl pyydä. Ainaka vielä. Ainaka heti.

Aamulla käytiin tekemässä kuntosalisetti, hyvin saatiin kaikki liikkeet tuntumaan ku paikat on edelleen niin jumissa. Nautiskelua siis! Etenkin ne 10 000 miljoonaa (eiksme Grandi niin monta tehtyki?) vatsalihasta oli silkkaa euforiaa. Ulkona on koko päivän paistanu aurinko, mikä on siis erittäin jees, sääli että tän päivän reeni oli tietysti sisätiloissa.Voisinhan mä nytkin mennä tonne ulos ilakoimaan työmiesten kanssa (jotain ne tossa meiän talon edessä puuhaa), mutku pitää lukea. Mikä on sinäänsä melko haasteellista, ku päivän ohjelmassa oleva tenttimatsku on pdf-muodossa, enkä tosiaankaan oo tulostamassa noita tuhatta sataa miljoonaa sivua. Ei ainaka tee mieli käydä Facebookissa viiden minuutin välein... Enkä tosiaan anna mieliteolle periksi...

Tisu muutti eilen, ja vaikka kuinka lähelle mua! Todellaki aion pakkokyläillä siellä pian... Ehkä annan sille pari päivää aikaa kotiutua, ehkä en. Ei voi tietää. Tänään mennään myös Mirkkiksen ja siippansa tupareihin, siel on kuulemma "mutakakkua"... :-DD

P.S. Mun on jo kauan pitäny opetella käsilläseisontaa, en vieläkään osaa. Aika säälittävää.
P.P.S. Aika lamea ku ei oo yhtään kuvaa. Zorrie.

perjantai 5. lokakuuta 2012

"Heeei! Miten teillä urheilijoilla sujuu?!"

Sadetta, sadetta, sadetta... Mistä sitä oikein tulee? Herääminen sateen ropinaan ärsytti oikein urakalla, mutta minkäs teet. Kastuin jo eilen litimäräksi, ja tänään ohjelmassa oli samanlaista menoa. Luulen että ainakin Turussa moni koki saman kohtalon...

Aamulla kuitenkin puurot nassuun ja kohti Kuuvuorta! Kuuvuoren kenttä on aina sateella lähinnä järvi... :-D (Okei, ei se kentän keskiosa nyt ihan noin järvi ollu ku toi reuna, ei me nyt ihan niin aivokuolleita olla et oltais siellä sitten kahlattu.)


Hetken aikaa pohdiskeltiin järvessä urheilun järkevyyttä Grandin kanssa, mut kun kerran oltiin paikalle vaivauduttu niin eiku tassua toisen eteen ja lätäköt roiskumaan! Portaisiin siirryttäessä lenkkarit oli kummallakin litimärät, mut ne ei menoa haitannut. Toista oliki sitten jalkojen paino muuten, yön aikana meiän jaloista oli vissii tullu spagettia ja perseistä tuhatkiloset, sen verran hyvin hyydytti!! Tässä Grandi portaiden jälkeen oikein ilosena poseeraa (pahoittelut kännykän kuvanlaadusta, sade hiukan häiritsi. Ja mun tärisevät pohkeet, en kyenny pitämään kännykkää paikoillaan ;)


Oltiin suuntaamassa takasin järveen vetämään loppuun pari lötköä vetoa, ku viereisen päiväkodin pihalta kuulu: "Heeei! Miten teillä urheilijoilla sujuu?!". "Hyvin sujuu!", huikkasin takasin. Lasten suusta se totuus kyllä kuuluu, ollaan habitukseltamme selkeästi urheilijoita. Vielä ku saadaan meistä huokumaan sellanen huippu-urheilija-meininki nii että päiväkotilaisetki sen tunnistaa ni sitten on hyvä! ;) Päädyttiin kuitenki siihen et ollaan huomattavasti mieluummin urheilijoita ku vaikka tätejä. Pyh tädittelylle!

Nyt on sitte vessassa kahet märät lenkkarit ja aikamoiset kuivatusoperaatiot muutenki meneillään. Ja nyt ulkona ei TIETENKÄÄN sada... Pitäis melkein suunnata sen kunniaks herkkuostoksille mut en kyllä ainakaan vielä saa aikaseks. Tekis mieli venyttää tätä kirjottelua mut tenttikirjat huutaa aika pirun kovaa ja kimeesti tossa korvan juuressa, et se on menoa nyt! Tässä nyt kuitenki vielä yks kuva sen kunniaks että ollaan niin erinomaisen fiksuja ja filmaattisia.


T. Emski (jolla on harvinaisen moni lihas kipeänä) ja tenttikirjat

tiistai 2. lokakuuta 2012

Uutta alkua into piukassa

Nonnih, päräytettiin eilen uusi kausi käyntiin! Tisuhan on tässä jo reenaillu läpi alkusyksyn, mutta mulla ja Grandilla tositoimet alkoivat juurikin eilen. Kuukauden verran ollaan harrasteltu omien mieltymysten mukaan vähän mitä sattuu, mutta nyt ollaan taas kiinni siinä parhaudessa! Käytiin kumpikin lihastasapainonkartoituksessa, ja saatiin sieltäkin vinkkiä siitä, mihin nyt kannattaa panostaa. Osittain homma olikin jo tiedossa, mutta testitulokset eivät valehtele! (Itse osoittauduin harvinaisen "tasapainoiseksi", hah! Uskokaa tai älkää.)

Pikkuset jumit saatiin jo eilisellä ja tänpäiväsellä reenillä aikaan, mut näitä onki jo kaipailtu. Motivaatio on kyllä tällä hetkellä kova, jos se koko ajan pysyy yhtä hyvänä ja pää kasassa (kroppa pysyy tietenski siinä) niin hyvää lupaa... Mut ei mennä asioiden edelle. Halusin vaan kertoa että sitä intoa tosiaan riittää! TSAJAJAJAH!

Opiskelut on tässä mulla ollu käynnissä jo jokseenki kuukauden päivät. Ihan muksua hommaa se on, hivenen olis nyt kyllä monta rautaa tulessa samaan aikaan... Alotin sivuaineena historian ja siinä on nyt tässä parin viikon sisällä neljä tenttiä, ne kun saan alta pois ni hyvä tulee! Yritän muutenkin olla ahkera pikku opiskelija tässä syyslukukauden niin keväällä olis sitten mahdollisuus keskittyä vielä paremmin urheiluun ja mahdollisesti lähteä leireilemäänkin (joo?joooooooo!) Mut palataan siihen sitten joskus kun saadaan jotain suunnitelmia aikaiseksi. Pakolliset ruotsin opinnot on myös mulla meneillään paraikaa, hoh hoijjaa! Ruotsi on ihan jees oikeasti, tykkään kielistä ja niiden oppimisesta ja osaamisesta mut huoh kun on sanat hakusessa. Mut suunnittelin saavani ruotsinkin tässä syksyllä suoritettua nii ei tarvi siitä enää murehtia.

Ruotsista mä sitten rupesinki jauhamaan, kuinkas tässä nyt näin kävi...? Vissii pyörii mielessä tai jotain. Mut eipä tästä urheilusta nyt vielä tän enempää sanottavaa olekaan, homma lähtee vasta taas muotoutumaan. Mut oon mä silti niin... INNOISSANI!

P.S. Huikee ulkoasumuutos blogilla, uuden alun hengessä ;)

<3:llä Emski. Puspuspuspuspus!