perjantai 5. lokakuuta 2012

"Heeei! Miten teillä urheilijoilla sujuu?!"

Sadetta, sadetta, sadetta... Mistä sitä oikein tulee? Herääminen sateen ropinaan ärsytti oikein urakalla, mutta minkäs teet. Kastuin jo eilen litimäräksi, ja tänään ohjelmassa oli samanlaista menoa. Luulen että ainakin Turussa moni koki saman kohtalon...

Aamulla kuitenkin puurot nassuun ja kohti Kuuvuorta! Kuuvuoren kenttä on aina sateella lähinnä järvi... :-D (Okei, ei se kentän keskiosa nyt ihan noin järvi ollu ku toi reuna, ei me nyt ihan niin aivokuolleita olla et oltais siellä sitten kahlattu.)


Hetken aikaa pohdiskeltiin järvessä urheilun järkevyyttä Grandin kanssa, mut kun kerran oltiin paikalle vaivauduttu niin eiku tassua toisen eteen ja lätäköt roiskumaan! Portaisiin siirryttäessä lenkkarit oli kummallakin litimärät, mut ne ei menoa haitannut. Toista oliki sitten jalkojen paino muuten, yön aikana meiän jaloista oli vissii tullu spagettia ja perseistä tuhatkiloset, sen verran hyvin hyydytti!! Tässä Grandi portaiden jälkeen oikein ilosena poseeraa (pahoittelut kännykän kuvanlaadusta, sade hiukan häiritsi. Ja mun tärisevät pohkeet, en kyenny pitämään kännykkää paikoillaan ;)


Oltiin suuntaamassa takasin järveen vetämään loppuun pari lötköä vetoa, ku viereisen päiväkodin pihalta kuulu: "Heeei! Miten teillä urheilijoilla sujuu?!". "Hyvin sujuu!", huikkasin takasin. Lasten suusta se totuus kyllä kuuluu, ollaan habitukseltamme selkeästi urheilijoita. Vielä ku saadaan meistä huokumaan sellanen huippu-urheilija-meininki nii että päiväkotilaisetki sen tunnistaa ni sitten on hyvä! ;) Päädyttiin kuitenki siihen et ollaan huomattavasti mieluummin urheilijoita ku vaikka tätejä. Pyh tädittelylle!

Nyt on sitte vessassa kahet märät lenkkarit ja aikamoiset kuivatusoperaatiot muutenki meneillään. Ja nyt ulkona ei TIETENKÄÄN sada... Pitäis melkein suunnata sen kunniaks herkkuostoksille mut en kyllä ainakaan vielä saa aikaseks. Tekis mieli venyttää tätä kirjottelua mut tenttikirjat huutaa aika pirun kovaa ja kimeesti tossa korvan juuressa, et se on menoa nyt! Tässä nyt kuitenki vielä yks kuva sen kunniaks että ollaan niin erinomaisen fiksuja ja filmaattisia.


T. Emski (jolla on harvinaisen moni lihas kipeänä) ja tenttikirjat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti