tiistai 2. lokakuuta 2012

Uutta alkua into piukassa

Nonnih, päräytettiin eilen uusi kausi käyntiin! Tisuhan on tässä jo reenaillu läpi alkusyksyn, mutta mulla ja Grandilla tositoimet alkoivat juurikin eilen. Kuukauden verran ollaan harrasteltu omien mieltymysten mukaan vähän mitä sattuu, mutta nyt ollaan taas kiinni siinä parhaudessa! Käytiin kumpikin lihastasapainonkartoituksessa, ja saatiin sieltäkin vinkkiä siitä, mihin nyt kannattaa panostaa. Osittain homma olikin jo tiedossa, mutta testitulokset eivät valehtele! (Itse osoittauduin harvinaisen "tasapainoiseksi", hah! Uskokaa tai älkää.)

Pikkuset jumit saatiin jo eilisellä ja tänpäiväsellä reenillä aikaan, mut näitä onki jo kaipailtu. Motivaatio on kyllä tällä hetkellä kova, jos se koko ajan pysyy yhtä hyvänä ja pää kasassa (kroppa pysyy tietenski siinä) niin hyvää lupaa... Mut ei mennä asioiden edelle. Halusin vaan kertoa että sitä intoa tosiaan riittää! TSAJAJAJAH!

Opiskelut on tässä mulla ollu käynnissä jo jokseenki kuukauden päivät. Ihan muksua hommaa se on, hivenen olis nyt kyllä monta rautaa tulessa samaan aikaan... Alotin sivuaineena historian ja siinä on nyt tässä parin viikon sisällä neljä tenttiä, ne kun saan alta pois ni hyvä tulee! Yritän muutenkin olla ahkera pikku opiskelija tässä syyslukukauden niin keväällä olis sitten mahdollisuus keskittyä vielä paremmin urheiluun ja mahdollisesti lähteä leireilemäänkin (joo?joooooooo!) Mut palataan siihen sitten joskus kun saadaan jotain suunnitelmia aikaiseksi. Pakolliset ruotsin opinnot on myös mulla meneillään paraikaa, hoh hoijjaa! Ruotsi on ihan jees oikeasti, tykkään kielistä ja niiden oppimisesta ja osaamisesta mut huoh kun on sanat hakusessa. Mut suunnittelin saavani ruotsinkin tässä syksyllä suoritettua nii ei tarvi siitä enää murehtia.

Ruotsista mä sitten rupesinki jauhamaan, kuinkas tässä nyt näin kävi...? Vissii pyörii mielessä tai jotain. Mut eipä tästä urheilusta nyt vielä tän enempää sanottavaa olekaan, homma lähtee vasta taas muotoutumaan. Mut oon mä silti niin... INNOISSANI!

P.S. Huikee ulkoasumuutos blogilla, uuden alun hengessä ;)

<3:llä Emski. Puspuspuspuspus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti