perjantai 23. marraskuuta 2012

grey is a neutral color

Tänään heräsin kutakuinkin kello 5.30 siihen että multa revitään raivolla peittoa pois päältä. "Etpäs kyllä mun peittoa vie", meikäläinen tais ajatella ja tarrautua peittoonsa haukanotteella. Vähän siinä nauratti kun vieressä nukkuva kaiffari yritti epätoivosesti nykiä mun peittoa luullen sitä omakseen. No huomas se lopulta että kas, se oma peitto olikin siellä omien jalkojen alla mytyssä! Että näin! Oon muuten ehkä tehnyt niin joskus itekin...

Oikea herätys tapahtui sitten seiskalta, reenivermeet niskaan ja lenkille. Laitoin Mediheli-heijastinliivinikin (erittäin tyylikäs sininen ilmestys) päälle kun totesin että aika pimeää siellä kyllä on. Lenkiltä suihkuun ja aamupalalle, puurot nassuun, kamat kassiin ja pyörän selkään! Ysistä kymppiin pidin eilen mainitsemani päiväkotitunnin. On se kumma juttu kun siellä pitää aina olla pari riehuapinaa joukossa :-D Kai ne kuitenkin tykkäs, aitajuoksusta ainakin.

Sitten kotia, historian tehtävän viimeistely ja lähetys. Ja nyt olen VILLI JA VAPAA! Nyt en kyllä anna ton harmauden haitata, meikkis ottaa lungisti! Reeni on vielä iltapäivällä mutta sen tekeminen nyt ei olekaan mikään velvollisuus vaan silkkaa vapautta ;)

Ei nyt ole kuvia harmaudesta mut tiedätte varmaan miltä se näyttää. Kattokaa ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti