lauantai 3. marraskuuta 2012

Tänään on hyvä fiilis!

Pitääkin ruveta pyrkimään siihen, että mahdollisimman usein saisi sanoa nuo tämänkertaisen otsikon sanat. Jo niiden kirjoittamisesta tuli entistä parempi fiilis!

No mistä tämä hyvä fiilis nyt sitten johtuu? Ei että sillä nyt välttämättä olisi niin väliäkään, kun on vaan hyvä olla. Tämän viikon reenit saatiin aamulla Mirkkiksen kanssa pakettiin ja loppuviikonlopun voikin ottaa lungisti. Ens viikolla ei ole mitään tenttejä tai esseen palautuksiakaan, yksi ryhmätyödeadline pelkästään. Sekin on tosi-tv-aiheinen, on kyllä mukava pääaine tämä mediatutkimus... :) Hyvään fiilikseen vaikuttavat mukava sää (kivan kliseistä), vanhojen kuvien katselu ja loistomuistojen muistelu, eiliset parhaan ystäväni synttärijuhlat ja hyvin sujuneet reenit. En tiedä miten olikin niin hauskaa eilen, nauroin vatsa kippurassa. Vatsa kippurassa nauraminen on ihan huikean hauskaa, muistakaas harrastaa sitä aina kun vaan kykenette..!

Eilinen oli synkkä ja sateinen, mutta eipä se niin kauheasti tällä kertaa haitannut. Nyt puolestaan mietiskelen tässä että nautiskeliskos kevyistä päikkäreistä, yöunet jäivät hauskan illan takia hippasen verran liian lyhkäisiksi. Aamun reenit kuitenkin piristivät sen verran että vasta nyt alkaa taas unettamaan... Uni on muuten tajuttoman hienoa asia, ai että kun nukkuminen on kivaa. Näen usein erilaisia unia, ne järjettömät ovat kaikkein parhaimpia. Makeilta unilta aamulla herääminen onkin sitten ihan eri juttu... Oon kyllä nyt näin vanhemmalla iällä (heh) todennut, että ei ne aamuherätyksen niin kauhean kamalia ole. Saahan sitä välillä kuitenkin nukkua pidempään, kuten esimerkiksi huomenaamulla..!

Hyvvee fiilistä muillekki!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti