torstai 22. marraskuuta 2012

No pain, no gain

Taas alkaa yks viikko lähestyä loppuaan, mihin tää kaikki aika katoaa? Perjantai merkkaa mulle viikon loppua, sillä alkaa viikonloppu ja se on viikon parasta aikaa! Tai en itse asiassa tiedä onko se nyt mitään parasta aikaa mutta jotenkin tuntuu että sillon saa aina enemmän tai vähemmän ladata akkuja taas uutta viikkoa varten. En oikeastaan tiedä mikä on mun lempi- tai inhokkipäivä... Tiistai on viime aikoina ollut ehkä inhokein, lähinnä vaan siksi että on ollut niin paljon tekemistä. En tykkää kun pitää ryntäillä paikasta toiseen, mut oikeassa mielentilassa ja hyvällä tsemppauksella ja rauhottumisella sekin onneksi onnistuu! Ja reenit onnistuu lähes poikkeuksetta aina piristämään mieltä.

Tänään kävin tekemässä yhden historian tentin tenttiakvaariossa, oli kyllä jännä mutta mukava kokemus! Sain valita itse itselleni sopivan ajankohdan ja tentti siis kirjoitettiin tietokoneella. Mielettömän helppoa verrattuna käsin raapustamiseen, kun saa lisäillä väliin asioita ja kirjoittaa paljon tavallista nopeammin. Tenttiakvaario on loistava keksintö näin urheilijankin kannalta kun saa ite järkkäillä omia tekemisiään. Harmi ettei valikoimassa ole vielä kuin murto-osa kaikista tenteistä, kävisin aina tuolla jos kaikki tentit voisi siellä tehdä :-D

Viikon reenit on taas tehny tehtävänsä ja sen tuntee kropassa. Tänään reeneissä oli vuorossa aamulla voimaa (jaloille) ja iltapäivällä sama reeni kuin viime viikollakin, kauhulla odotetut viissataset... Jotka ei sitten ollutkaan enää niin kauheita. Vähän pännii kun juoksin ekan vedon liian hitaasti, mutta muut suju selkeästi paremmin ja nopeammin ku viime viikolla. Juteltiin Mirkkiksen kanssa että just tällaset itseluottamusboostit on tärkeitä positiivisen fiiliksen ja motivaation kannalta. Tän viikon jälkeen onkin reenailtu jo 8 viikkoa (niin ihmettelinkö jo että mihin se aika oikein katoaa???) ja kehitys on kyllä huomattavaa, jatketaan samaa rataa!

Huomenna pääsen reenien lisäksi vetämään yhdelle päiväkouluryhmälle yleisurheilu-/liikuntatunnin! Toivottavasti pikku teletapit ovat reippaita ja iloisia ja toivottavasti ei sada, ainakaan ihan kauheasti. Vaikka ei mua haittaa, jos ei niitäkään haittaa :)

Odotan jo huomista iltaa, kun ei tarvitse tehdä mitään. Se on hyvä kun päättää näin etukäteen niin ei sitten varmasti tartte tehdä mitään :-D Tää viikko on taas menny pitkälti tenttiin lukiessa ja huomiseksi pitäisi vielä vääntää yksi opiskelujuttu valmiiksi. Ei onneksi mitään spektaakkelia kuitenkaan! Mut aivot kaipaa taas lepoa, huhkittu liikaa... ;)
Niin ja Grandi palasi Kanariansaarilta (ruskeana tietty), ja on taas mukana tositoimissa. Ei ettei ne hiekalla tehdyt kottikärrykävelyt, spinningit ja muut olis reeniä... ; )

P.S. Aurinko armas, tule esiin äläkä mene heti piiloon! Toivoo Emski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti