perjantai 9. marraskuuta 2012

Plenus venter non studet libenter

Mua vaivaa kyllä ihan selkeesti writer's block kun meinaa tää tekstin tuottaminen olla niin vaikeeta! Mut funtsin et jos vaan lähden kirjottamaan niin eiköhän tästäkin postauksesta taas todellinen mestariteos synny. Kannattaa kuitenkin yleensä ainakin yrittää ennen ku luovuttaa, eiks ne niin mene? Vai oliko se niin, että never give up...? : D

Niin... Tää viikko on ollut kevyempi ja meillä on ollu vähä hintsummin reenejä, mut hyvin on sujunu! Vielä en oo kyllä päässy käsilläseisontatavoitteeseeni, mut väitän kuitenki edistystä tapahtuneen. Edistyksestä tuliki mieleen et meillä on Grandin kanssa meneillään pakaraprojekti, hyvin epävirallinen sellainen. Tavoitteena überpylly! Tai jotain... Huomaa vissiin että ollaan taas perjantaissa, alkaa olee levottomat jutut. 

Perjantait on kyllä muksuja kavereita, erityisesti tämä nykyinen perjantai jota juurikin elän. Ohjelmassa ei muuta ku reeniä ja ulkona paistaa aurinko... Aamulla kävin heittämässä 30 min lenkin ja siihen liikkuvuutta ja pikkasen keskivartaloa päälle. Iltapäivän ohjelmassa olis loikkia, en tiedä mikä mua vaivaa kun oikein odotan niitä! Varmaan tolla ulkona vallitsevalla über(taas se tuli)ihanalla säällä on oma osuutensa asiaan. Ja ehkä sillä et ei oo mitään kouluakaan tänään. Tietty aina jotain opiskeluhommia löytyis tehtäväks mut eeeei se niin tarkkaa ole. Pari esseetä ja tenttiä jossain hamassa tulevaisuudessa, nyt ei jaksa miettiä niitä! Kumma juttu muuten et mulle tulee tältä syksyltä melkein yhtä paljon opintopisteitä ku tuli koko viime vuodelta... No jaa, olikin aika olemattoman kevyt viime kevät opiskelujen  kannalta. Ja eka syksy nyt oli sellasta totuttelua. Seliseli. Samapa tuo kun niitä pisteitä tuli viime vuonnakin kuitenkin ihan tarpeeksi :-D Ei liity asiaan mutta bongasin muuten aamulla lehteä lukiessa että Cittarissa olis irtokarkit tarjouksessa... Sehän melkein jo pakottaa ostamaan niitä? Voi olla että niillä oli tarjouksessa jotain muuta ja terveellisempääkin, mut en mä kyllä sellasia muista. Muistan sen värikkään kuvat irtokarkkiläjästä siinä mainoksessa kyllä...! Kumma juttu.

Otsikko liittyy muuten siihen että pitää varmaan kohtapuoliin harkita syömispuuhia ettei tartte sitten loikkia painella täydellä mahalla... Semmoset loikat on ihan pyllystä, ei semmosia kannata harrastaa. Oon tänään nauttinut jo aamupalan ja aamupala numero kakkosen, niinku hobiteilla on tapana. Jalat mulla ei oo yhtä karvaset eikä pituus yhtä vähänen mutta tukka kyllä kihartuu hyvään malliin. (Grandi taas on hobitti koska se menee tammikuussa Etelä-Afrikkaan pariks kuukaudeks ja hobitithan on Etelä-Afrikassa asuva heimo... Or not...)

Pitipä muuten laittaa jotain kuviakin eilen ku otettiin Grandin kanssa eilen reeneissä pari räpsyä. Matkapuhelimellani (ahhahhhha) jälleen kerran ja siksi aika kakkalaatua. Aika säälittäviä nämä on mut  näyttääpähän tekstikin paremmalta ku on pari riemuidioottia täällä lopussa. 


Tässä näkyy kuinka into piukassa me ollaan aina reeneissä (ei ollenkaan lavastettu kuva)!


Tässä jos joku näkee koukussa olevan polven niin suosittelen näöntarkastusta. Tai sitte pistän ramppikuumeen piikkiin...


Pistin nyt tänki tähän ku Grandi niin somasti siinä hymyilee. Tää on varmaan pari viikkoa vanha kuva reenien lopusta. Luulen et vertailtiin herkkupalkkareitamme tai jotain. Mmm.


Ei mulla nyt muuta tähän hätää, suuntaan ruoka-apajille! Tsirp tsirp.

P.S. Mites se writer's block? :-D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti